Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Child

Wild Child

23/10/2020 | Flixfilm

Wild Child på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Nick Moore
Skuespillere: Emma Roberts, Aidan Quinn, Natasha Richardson
Spilletid: 98 min
Land: United States, United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en forkælet pige presser sin far for meget med sit pengeforbrug og sin uanstændige opførsel, sender han Malibu-prinsessen afsted på en streng kostskole.

Wild Child havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wild Child på YouTube.Se Wild Child på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wild Child ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Child stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild Child, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild Child er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar