Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Child

Wild Child

23/10/2020 | Flixfilm

Se Wild Child på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Nick Moore
Skuespillere: Emma Roberts, Lexi Ainsworth, Shelby Young, Johnny Pacar
Spilletid: 124 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en forkælet pige presser sin far for meget med sit pengeforbrug og sin uanstændige opførsel, sender han Malibu-prinsessen afsted på en streng kostskole.Se Wild Child på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wild Child havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wild Child ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wild Child:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wild Child er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Child stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar