Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Ways

Wild Ways

11/05/2017 | Flixfilm

Se Wild Ways på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I Afrika, Yukon og nationalparken Yellowstone arbejdes der på at skabe en sikker vej til vilde dyr, der bevæger sig mellem habitater.


Se Wild Ways på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWild Ways havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wild Ways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wild Ways herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wild Ways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Ways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar