Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Wild Country

Wild Wild Country

16/03/2018 | Flixfilm

Se Wild Wild Country på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Chapman Way, Maclain Way
Skuespillere: Osho, Ma Anand Sheela, George Meredith, Jon Bowerman
Spilletid: 403 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Da en kontroversiel kultleder bygger en utopisk by i ørkenen i Oregon, eskalerer en konflikt med de lokale til en national skandale.


Se Wild Wild Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWild Wild Country (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wild Wild Country (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wild Wild Country herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wild Wild Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Wild Country (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar