Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Wild Country

Wild Wild Country

16/03/2018 | Flixfilm

Wild Wild Country på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Chapman Way, Maclain Way
Skuespillere: Ma Anand Sheela, Philip Toelkes, Jane Stork
Spilletid: 403 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da en kontroversiel kultleder bygger en utopisk by i ørkenen i Oregon, eskalerer en konflikt med de lokale til en national skandale.

Wild Wild Country (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wild Wild Country på YouTube.Se Wild Wild Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wild Wild Country (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Wild Country (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild Wild Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild Wild Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar