Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wild Wild West

Wild Wild West

01/10/2020 | Flixfilm

Se Wild Wild West på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi, Western
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh, Salma Hayek
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: To førsteklasses agenter, bevæbnet med et sindrigt våbenarsenal, får til opgave at opspore en ondsindet videnskabsmand i denne futuristiske western.

Wild Wild West havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wild Wild West på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wild Wild West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild Wild West stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild Wild West, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild Wild West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar