Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wild

30/04/2022 | Flixfilm

Wild på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Luc Enting
Skuespillere: André van Duin
Spilletid: 80 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Denne betagende dokumentarfilm følger tre dyr gennem fire årstider – en ræv, en kronhjort og et vildsvin – mens de jager, leger og opfostrer deres unger.

Wild havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wild på YouTube.Se Wild på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar