Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wildling

16/04/2019 | Flixfilm

Se Wildling på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Fritz Böhm
Skuespillere: Bel Powley, Brad Dourif, Liv Tyler, Collin Kelly-Sordelet
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Teenageren Anna var lukket inde i et loftsrum i årevis af en mand, der hævdede at beskytte hende. Nu er hun fri og lærer efterhånden resten af sin frygtelige historie.


Se Wildling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWildling havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wildling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wildling herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wildling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wildling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar