Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Will Arnett vender tilbage i nye afsnit af Flaked

Will Arnett vender tilbage i nye afsnit af Flaked

04/08/2016 | Flixfilm

flaked netflixI 2017 er der premiere på Flaked sæson 2. Det afslører Netflix i en pressemeddelelse.

Serien, der har den amerikanske skuespiller Will Arnett, kendt fra Arrested Development og BoJack Horseman i hovedrollen, er en skarp, hverdagsrealistisk komedie om Chip, en højt respekteret person i selvtilstrækkelige Venice, Californien, som falder for sin bedste vens kærlighedsinteresse. Inden længe begynder spindet af halve sandheder og løgne, som underbygger hans image og omdømme, at falde fra hinanden. Will Arnett spiller Chip, en mand som gør sit bedste for at holde sig på forkant med sine egne løgne.

Føste sæson af Flaked fik en ret lunken modtagelse og det har længe været rygtet at Netflix ville droppe serien eller i hvert fald skære i antallet af episoder, således den nye sæson kun bliver på 6 afsnit i stedet for 8 som det var tilfældet med sæson 1. Hvorvidt dette er tilfældet vides dog ikke på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Det er Mitch Hurwitz, skaberen af serien Arrested Development, som har været med til at udvikle serien i samarbejde med Will Arnett. I serien medvirker også Christopher Mintz-Plasse fra bl.a. Superbad og Kick-Ass, samt David Sullivan fra Operation Argo.

Der er ikke offentliggjort nogle premieredato for Flaked sæson 2, men du kan se hele første sæson af Flaked på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar