Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Will Farrell og Netflix klar til ‘Eurovision’

Will Farrell og Netflix klar til ‘Eurovision’

19/06/2018 | Flixfilm

Den amerikanske komiker skal til at smøre stemmen for han er nemlig klar til Eurovision Song Contest! Dog ikke i det officielle show, men i en Netflix-film baseret på showet!

Det oplyser netmediet Deadline.

Will Farrell (‘Anchorman’, Step Brothers’) vil skrive komediefilmen, som slet og ret har fået titlen ‘Eurovision’, i samarbejde med Andrew Steele (‘Casa de mi Padre’).

Det er endnu uklart hvilken rolle Will Farrell vil have i filmen, men han har tidligere prøvet kræfter med sang og musik i f.eks. ‘Step Brothers’, så det er ikke utænkeligt at han selv kommer til at stå på scenen som filmens hovedperson.

Det Europæiske Melodi Grand Prix har eksisteret siden 1956 og er det er nok én af de største og populære musikbegivenheder. Danmark har vundet musikkonkurrencen hele tre gange. Seneste i 2013 med Only Teardrops af Emmelie de Forest.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Artiklen fortsætter under annoncen

Will Farrell er eftersigende selv stor fan af Eurovision Song Contest, da han tidligere på året dukkede op til prøverne til dette års grand prix i den portugisiske hovedstad, Lissabon. Her var det den svenske musiker Benjamin Ingrosso, som spottede ham.

Det må dermed antages, at komedien ‘Eurovision’ øjensynligt har været under udvikling i et par år – Hvis altså Will var i Portugal for research og ikke blot fornøjelsens skyld!

Det vides endnu ikke hvornår ‘Eurovision’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar