Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Will Smith spiller berygtet gangsterboss i Netflix-filmen ‘The Council’

Will Smith spiller berygtet gangsterboss i Netflix-filmen ‘The Council’

26/09/2019 | Flixfilm

Will Smith nicky barnes netflix filmNetflix har slået sig sammen med skuespilleren Will Smith (‘I Am Legend’) og produceren Peter Landesman (‘Concussion’) om at skabe en biopic om den berygtede krimiboss Nicky Barnes.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse, der også kan offentliggøre filmens titel; ‘The Council’.

Nicky Barnes, som i ‘The Council’ spilles af Will Smith, var én af de mest aktive og berygtede gansters i New York i 1970’erne. Han drev international narkotikahandel i samarbejdede med den italienske mafia indtil han blev fanget og fængslet af politiet i 1978.

Under sin fængsling blev Nicky en meddeler for myndighederne og navngav mere end 100 personer fra sit netværk ‘The Council’, der resulterede i at han kommer under vidnebeskyttelse

Han døde af kræft i 2012, men offentligheden blev ikke informeret om Nicky Barnes – aka Mr. Untouchable – død før juni 2019.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien om Nicky Barnes er tidligere blevet filmatiseret af Ridley Scott i ‘American Gangster’ fra 2007 hvor Cuba Gooding Jr. portrætterede den kriminelle bølle.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Council’ får premiere på Netflix eller hvem der skal sidde i instruktørstolen, hvilket vidner om at filmen er meget tidligt i produktionen, men det formodes at Will Smith først skal færdiggøre fortsættelsen til den populære Netflix-film ‘Bright‘, som grundet den store succes hurtigt blev forlænget med et ekstra kapitel.
2 kommentarer til Will Smith spiller berygtet gangsterboss i Netflix-filmen ‘The Council’

  1. Thøger - kl. 18:57, 29-09-2019:

    Cuba Gooding jr? Godt nok et par år siden jeg så american gangster, men kan ikke huske han var med i den

  2. Jensen - kl. 02:44, 30-09-2019:

    De skal sku til at undersøge tingene inden de skriver sådan noget vrøvl. Man skulle tro det er de samme som arbejder for Ekstrabladet

Skriv kommentar