Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?

William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?

01/10/2021 | Flixfilm

William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: William Spetz udforsker sin identitet og hylder sin afdøde mormor, mens han synger, danser og giver publikum noget at grine af med sin optræden.

William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? på YouTube.Se William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til William Spetz – Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar