Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Williams

04/11/2017 | Flixfilm

Se Williams på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Morgan Matthews
Skuespillere: Emily Bevan, Pamela Cockerill, Jenny Funnell, Howden Ganley
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne inspirerende dokumentar beskriver Sir Frank Williams' berømte racerimperium – og den ulykke, der nær kostede ham livet og imperiet sin fremtid.


Se Williams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWilliams havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Williams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Williams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Williams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Williams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar