Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Willy Wonka & the Chocolate Factory

Willy Wonka & the Chocolate Factory

03/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Mel Stuart
Skuespillere: Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Italian
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Den skøre Willy Wonka skaber postyr da han fortæller, at der er gyldne billetter i hans slik, der giver adgang til hans hemmelighedsfulde chokoladefabrik.


Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory herunder:Fra premieredatoen (3. december, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Willy Wonka & the Chocolate Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore