Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Willy Wonka & the Chocolate Factory

Willy Wonka & the Chocolate Factory

03/12/2018 | Flixfilm

Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Mel Stuart
Skuespillere: Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear
Spilletid: 100 min
Land: USA, East Germany, West Germany, Belgium, UK
Sprog: English, French, German, Italian
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Den skøre Willy Wonka skaber postyr da han fortæller, at der er gyldne billetter i hans slik, der giver adgang til hans hemmelighedsfulde chokoladefabrik.


Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Willy Wonka & the Chocolate Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Willy Wonka & the Chocolate Factory

  1. Liselotte Kjærnulf - kl. 15:08, 16-12-2018:

    Hvad var det lige der skete med den her film, den er allerede blevet taget ned igen på netflix, havde ellers glædet mig til at se den, for den nye med Johnny Depp i hovedrollen har jeg set masser af gangen, men har desværre aldrig haft mulighed for at se den gamle med Gene Wilder i hovedrollen som Willy Wonka, håber den kommer tilbage på netflix igen meget snart.

    Skriv kommentar