Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Willy Wonka & the Chocolate Factory

Willy Wonka & the Chocolate Factory

03/12/2018 | 1 kommentar

Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Mel Stuart
Skuespillere: Gene Wilder, Jack Albertson, Peter Ostrum, Roy Kinnear
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Italian
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Den skøre Willy Wonka skaber postyr da han fortæller, at der er gyldne billetter i hans slik, der giver adgang til hans hemmelighedsfulde chokoladefabrik.


Se Willy Wonka & the Chocolate Factory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory herunder:Fra premieredatoen (3. december, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Willy Wonka & the Chocolate Factory (Drengen, der druknede i chokoladesovsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Willy Wonka & the Chocolate Factory stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Willy Wonka & the Chocolate Factory

  1. Liselotte Kjærnulf - kl. 15:08, 16-12-2018:

    Hvad var det lige der skete med den her film, den er allerede blevet taget ned igen på netflix, havde ellers glædet mig til at se den, for den nye med Johnny Depp i hovedrollen har jeg set masser af gangen, men har desværre aldrig haft mulighed for at se den gamle med Gene Wilder i hovedrollen som Willy Wonka, håber den kommer tilbage på netflix igen meget snart.

    Skriv kommentar


Telmore