Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Willy’s Wonderland

Willy’s Wonderland

12/07/2021 | Flixfilm

Willy’s Wonderland på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Action
Instruktion: Benjamin J. Devlin
Skuespillere: Benjamin J. Devlin
Spilletid: 5 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter at være blevet narret til tjansen som opsynsmand i en djævelsk nedlagt forlystelsespark kæmper en ensom ulv for at overleve en sværm af dæmoniske, mekaniske dyr.Se Willy’s Wonderland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Willy’s Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Willy’s Wonderland på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Willy’s Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Willy’s Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Willy’s Wonderland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Willy’s Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar