Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wimbledon

Wimbledon

31/12/2020 | Flixfilm

Wimbledon på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Romance, Sport
Instruktion: Richard Loncraine
Skuespillere: Kirsten Dunst, Paul Bettany, Jon Favreau
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et wildcard til Wimbledon giver en falleret tennisstjerne en sidste chance, men hans comeback kompliceres, da han falder for en spiller i turneringen.Se Wimbledon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wimbledon havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wimbledon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wimbledon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wimbledon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wimbledon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wimbledon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar