Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Win It All

Win It All

07/04/2017 | Flixfilm

Se Win It All på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Joe Swanberg
Skuespillere: Jake Johnson, Rony Shemon, Morgan Ng, Edward Kaihatsu
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter at have tabt 50.000 dollars, der ikke var hans egne, kæmper ludomanen Eddie for at bygge sit liv op på ny. Men hans odds er ikke gode.


Se Win It All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWin It All havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Win It All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Win It All herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Win It All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Win It All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar