Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Win the Wilderness

Win the Wilderness

22/04/2020 | Flixfilm

Se Win the Wilderness på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Adventure, Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicholas Tennant
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Seks par kæmper om skødet til en hytte i Alaska ved at bevise, hvem af dem der er bedst egnet til at overleve i den smukke, uberørte og rå natur.Se Win the Wilderness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Win the Wilderness (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Win the Wilderness (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Win the Wilderness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Win the Wilderness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Win the Wilderness (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar