Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wind River

Wind River

01/03/2020 | Flixfilm

Wind River på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Taylor Sheridan
Skuespillere: Elizabeth Olsen, Jeremy Renner, Graham Greene
Spilletid: 107 min
Land: United States, United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En stifinder fra U.S. Fish and Wildlife Service hjælper en nyuddannet FBI-agent, der efterforsker mordet på en teenagepige i et fjerntliggende reservat i Wyoming.

Wind River havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wind River på YouTube.Se Wind River på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wind River ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wind River stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wind River, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wind River er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar