Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wind River

Wind River

01/03/2020 | Flixfilm

Se Wind River på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Taylor Sheridan
Skuespillere: Kelsey Asbille, Jeremy Renner, Julia Jones, Teo Briones
Spilletid: 107 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En stifinder fra U.S. Fish and Wildlife Service hjælper en nyuddannet FBI-agent, der efterforsker mordet på en teenagepige i et fjerntliggende reservat i Wyoming.


Se Wind River på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWind River havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wind River ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wind River herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wind River er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wind River stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar