Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Window Theory

Window Theory

07/01/2015 | Flixfilm

Se Window Theory på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Putschoegl
Skuespillere: Corey Large, Jennifer O'Dell, Luke Flynn, Luke Kirby
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Den festglade Ethan finder ud af, at hans kammerat skal giftes med hans eks. og vil nu gøre hvad som helst for at vinde hende tilbage.


Se Window Theory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWindow Theory havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Window Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Window Theory herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Window Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Window Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar