Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Window Theory

Window Theory

07/01/2015 | Flixfilm

Window Theory på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Andrew Putschoegl
Skuespillere: Corey Large, Jennifer O'Dell, Luke Flynn
Spilletid: 87 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Den festglade Ethan finder ud af, at hans kammerat skal giftes med hans eks. og vil nu gøre hvad som helst for at vinde hende tilbage.

Window Theory havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Window Theory på YouTube.Se Window Theory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Window Theory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Window Theory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Window Theory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Window Theory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar