Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Windwalker

Windwalker

15/12/2013 | Flixfilm

Se Windwalker på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktør: Kieth Merrill
Skuespillere: Trevor Howard, Nick Ramus, James Remar, Serene Hedin
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Cheyenne, Crow
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I det 18. århundrede ser Cheyenne-krigeren Windwalker tilbage på sit liv og prøver at skabe fred mellem sit folk og dets fjender, Crow-stammen.


Se Windwalker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWindwalker havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Windwalker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Windwalker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Windwalker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Windwalker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar