Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wine Country

Wine Country

10/05/2019 | Flixfilm

Se Wine Country på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Amy Poehler
Skuespillere: Amy Poehler, Rachel Dratch, Ana Gasteyer, Maya Rudolph
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da de gamle veninder mødes på en fødselsdagstur i Napa Valley med masser af vin, bliver deres perfekt planlagte weekend mere og mere rodet for hvert minut.

Wine Country havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wine Country på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wine Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wine Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wine Country, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wine Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar