Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wing Commander

Wing Commander

04/02/2015 | Flixfilm

Wing Commander på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Chris Roberts
Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Matthew Lillard, Saffron Burrows
Spilletid: 100 min
Land: United States, Luxembourg
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Jordens eneste håb mod det onde Kilrathi-imperium er to unge jagerpiloter, der må stoppe fjenden og advare Jorden om et forestående angreb.

Wing Commander havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wing Commander på YouTube.Se Wing Commander på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wing Commander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wing Commander stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wing Commander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wing Commander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar