Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winnie the Pooh

Winnie the Pooh

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Winnie the Pooh på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: Stephen J. Anderson, Don Hall
Skuespillere: John Cleese, Jim Cummings, Bud Luckey, Craig Ferguson
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Dette charmerende og underfundige eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Winnie the Pooh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Winnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Winnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Winnie the Pooh herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Winnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winnie the Pooh stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar