Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winnie the Pooh

Winnie the Pooh

01/12/2018 | Flixfilm

Se Winnie the Pooh på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: Stephen J. Anderson, Don Hall
Skuespillere: John Cleese, Jim Cummings, Bud Luckey, Craig Ferguson
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Dette charmerende og underfundige eventyr byder på et gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn Peter Plys og alle hans venner.


Se Winnie the Pooh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWinnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Winnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Winnie the Pooh herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Winnie the Pooh (Peter Plys: Nye eventyr i Hundredemeterskoven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winnie the Pooh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar