Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Winning

30/11/2017 | Flixfilm

Se Winning på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Jacqueline Joseph
Skuespillere: Nadia Comaneci, Edwin Moses, Martina Navratilova, Jack Nicklaus
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Få et indblik i Martina Navratilova, Jack Nicklaus, Nadia Comaneci, Edwin Moses og Esther Vergeers karrierer, og find ud af, hvad der styrede dem.


Se Winning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWinning havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Winning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Winning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Winning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar