Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winter on Fire

Winter on Fire

09/10/2015 | Flixfilm

Se Winter on Fire på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Evgeny Afineevsky
Skuespillere: Bishop Agapit, Catherine Ashton, Serhii Averchenko
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom, Ukraine, United States
Sprog: Ukrainian, Russian, English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: I løbet af 93 dage blev det, der begyndte som fredelige studenterdemonstrationer i Ukraine, til en voldelig revolution og en regulær borgerrettighedsbevægelse.

Winter on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Winter on Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Winter on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winter on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Winter on Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Winter on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar