Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winter’s Bone

Winter’s Bone

24/04/2015 | Flixfilm

Se Winter’s Bone på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Family, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ryan Getzlaf, Jarkko Immonen, Olli Jokinen, Zina Kocher
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Jessup Dolly forsvinder sporløst før en retssag og hans 17-årige datter, Ree, står tilbage med ansvaret for sine mindre søskende samt sin psykisk uligevægtige mor.


Se Winter’s Bone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWinter’s Bone havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Winter’s Bone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Winter’s Bone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Winter’s Bone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winter’s Bone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar