Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winter’s Bone

Winter’s Bone

24/04/2015 | Flixfilm

Winter’s Bone på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: Hongqi Li
Skuespillere: Jinfeng Bai, Lei Bao, Hui Wang
Spilletid: 91 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Jessup Dolly forsvinder sporløst før en retssag og hans 17-årige datter, Ree, står tilbage med ansvaret for sine mindre søskende samt sin psykisk uligevægtige mor.

Winter’s Bone havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Winter’s Bone på YouTube.Se Winter’s Bone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Winter’s Bone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winter’s Bone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Winter’s Bone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Winter’s Bone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar