Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winter’s Tale

Winter’s Tale

31/12/2014 | Flixfilm

Winter’s Tale på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Sergey Chernikov
Skuespillere: Nikita Abdulov, Aleksandr Ablyazov, Aleksey Demidov
Spilletid: 76 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Mark Helprins roman ligger til grund for denne film med Colin Farrell som en tyv, der bryder ind i en syg piges hjem og falder for hende.Se Winter’s Tale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Winter’s Tale havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Winter’s Tale på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Winter’s Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winter’s Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Winter’s Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Winter’s Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar