Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Winx Club: Secret of the Lost Kingdom

Winx Club: Secret of the Lost Kingdom

02/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Winx Club: Secret of the Lost Kingdom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne animerede fantasyserie er en fortsættelse af de originale Winx Club-eventyr, hvor universet midlertidigt er skånet for ondskab.


Se Winx Club: Secret of the Lost Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Winx Club: Secret of the Lost Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Winx Club: Secret of the Lost Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Winx Club: Secret of the Lost Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Winx Club: Secret of the Lost Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Winx Club: Secret of the Lost Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar