Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WiseGirls

WiseGirls

20/12/2014 | Flixfilm

Se WiseGirls på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: David Anspaugh
Skuespillere: Mira Sorvino, Mariah Carey, Melora Walters, Arthur J. Nascarella
Spilletid: 96 min
Land: USA, UK, Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da tre servitricer overværer en mafiaforbrydelse, involveres trioen pludselig i gangsterkundernes dødsensfarlige verden.


Se WiseGirls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWiseGirls havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om WiseGirls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til WiseGirls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til WiseGirls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WiseGirls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar