Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WiseGirls

WiseGirls

20/12/2014 | Flixfilm

WiseGirls på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: David Anspaugh
Skuespillere: Mira Sorvino, Mariah Carey, Melora Walters
Spilletid: 96 min
Land: United States, United Kingdom, Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da tre servitricer overværer en mafiaforbrydelse, involveres trioen pludselig i gangsterkundernes dødsensfarlige verden.

WiseGirls havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til WiseGirls på YouTube.Se WiseGirls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om WiseGirls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WiseGirls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame WiseGirls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til WiseGirls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar