Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wish Dragon

Wish Dragon

11/06/2021 | Flixfilm

Wish Dragon på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Chris Appelhans
Skuespillere: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu
Spilletid: 98 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Beslutsomme unge Din håber på genforenelse med sin barndomsven, da han møder en ønskedrage, som viser ham mulighedernes magi.

Wish Dragon (Ønskedragen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wish Dragon på YouTube.Se Wish Dragon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wish Dragon (Ønskedragen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wish Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wish Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wish Dragon (Ønskedragen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar