Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wish I Was Here

Wish I Was Here

15/07/2016 | Flixfilm

Se Wish I Was Here på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Zach Braff
Skuespillere: Zach Braff, Pierce Gagnon, Kate Hudson, Joey King
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Med en hendøende skuespillerkarriere bag sig må Aidan Bloom finde et nyt mål med livet, så han overtager sine børns uddannelse, da privatskolen bliver for dyr.


Se Wish I Was Here på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWish I Was Here havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wish I Was Here ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wish I Was Here herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wish I Was Here er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wish I Was Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar