Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wishful Thinking

Wishful Thinking

26/11/2014 | Flixfilm

Se Wishful Thinking på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Adam Park
Skuespillere: Drew Barrymore, Jennifer Beals, Desiree Casado, Isabel Gillies
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Max, Elizabeth, Jack og Lena prøver at finde kærligheden, men vil det være muligt for nogen af dem for alvor at blive lykkelige, når jalousien kommer i vejen?


Se Wishful Thinking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWishful Thinking havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wishful Thinking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wishful Thinking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wishful Thinking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wishful Thinking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar