Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wishful Thinking

Wishful Thinking

26/11/2014 | Flixfilm

Wishful Thinking på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Adam Park
Skuespillere: Drew Barrymore, Jennifer Beals, Desiree Casado
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Max, Elizabeth, Jack og Lena prøver at finde kærligheden, men vil det være muligt for nogen af dem for alvor at blive lykkelige, når jalousien kommer i vejen?

Wishful Thinking havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wishful Thinking på YouTube.Se Wishful Thinking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wishful Thinking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wishful Thinking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wishful Thinking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wishful Thinking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar