Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wishmaster

Wishmaster

15/12/2013 | Flixfilm

Se Wishmaster på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Fantasy, Horror
Instruktør: Robert Kurtzman
Skuespillere: Tammy Lauren, Andrew Divoff, Robert Englund, Chris Lemmon
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: For at vende tilbage til menneskelig form, tilbyder en dæmonisk ånd at opfylde tre ønsker. Selvom ønskerne går i opfyldelse, sker der uforudsete hændelser.


Se Wishmaster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWishmaster havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wishmaster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wishmaster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wishmaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wishmaster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar