Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Without a Paddle

Without a Paddle

01/11/2022 | Flixfilm

Without a Paddle på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Adventure, Comedy, Mystery
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Matthew Lillard, Seth Green, Dax Shepard
Spilletid: 95 min
Land: United States, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Tre barndomsvenner finder sammen igen, da deres fælles ven pludselig dør. De finder et efterladt skattekort og vil prøve at finde de $200.000, som forsvandt i 1971.

Without a Paddle havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Without a Paddle på YouTube.Se Without a Paddle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Without a Paddle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Without a Paddle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Without a Paddle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Without a Paddle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar