Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Without Saying Goodbye

Without Saying Goodbye

18/03/2022 | Flixfilm

Without Saying Goodbye på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En arbejdsom arkitekt og en ilter kunstners tilværelser bliver vendt på hovedet, da deres tilfældige møde i fantastiske Peru ændrer deres syn på livet.

Without Saying Goodbye havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Without Saying Goodbye på YouTube.Se Without Saying Goodbye på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Without Saying Goodbye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Without Saying Goodbye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Without Saying Goodbye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Without Saying Goodbye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar