Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Without Shepherds

Without Shepherds

15/04/2014 | Flixfilm

Se Without Shepherds på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Cary McClelland, Imran Babur(co-director)
Skuespillere: Vaneeza Ahmad, Arieb Azhar, Abdullah Khan, Imran Khan
Spilletid: 89 min
Land: USA, Pakistan
Sprog: English, Urdu, Panjabi, Pushto, Dari
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne dokumentar følger seks personer, der lever i dagens turbulente Pakistan, bl.a. en cricketstjerne, en kvindelig journalist og en model.


Se Without Shepherds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Without Shepherds havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Without Shepherds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Without Shepherds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Without Shepherds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Without Shepherds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar