Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wives on Strike: The Revolution

Wives on Strike: The Revolution

06/12/2019 | Flixfilm

Wives on Strike: The Revolution på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Omoni Oboli
Skuespillere: Fatukasi Abimbola, Toyin Abraham, Odunlade Adekola
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en kvinde bliver gennembanket i sit hjem, tager hendes viljestærke veninder kampen op mod deres mænd for at få retfærdighed for ofre for vold i hjemmet.

Wives on Strike: The Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wives on Strike: The Revolution på YouTube.Se Wives on Strike: The Revolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wives on Strike: The Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wives on Strike: The Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wives on Strike: The Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wives on Strike: The Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar