Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wives on Strike: The Revolution

Wives on Strike: The Revolution

06/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Wives on Strike: The Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Uche Jombo
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Da en kvinde bliver gennembanket i sit hjem, tager hendes viljestærke veninder kampen op mod deres mænd for at få retfærdighed for ofre for vold i hjemmet.


Se Wives on Strike: The Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wives on Strike: The Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wives on Strike: The Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wives on Strike: The Revolution herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wives on Strike: The Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wives on Strike: The Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar