Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wives on Strike: The Revolution

Wives on Strike: The Revolution

06/12/2019 | Flixfilm

Se Wives on Strike: The Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Omoni Oboli
Skuespillere: Odunlade Adekola, Chioma Chukwuka Akpotha, Kalu Ikeagwu, Uche Jombo
Spilletid: 94 min
Land: UK, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da en kvinde bliver gennembanket i sit hjem, tager hendes viljestærke veninder kampen op mod deres mænd for at få retfærdighed for ofre for vold i hjemmet.


Se Wives on Strike: The Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wives on Strike: The Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wives on Strike: The Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wives on Strike: The Revolution:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wives on Strike: The Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wives on Strike: The Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar