Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wives on Strike

Wives on Strike

06/12/2019 | Flixfilm

Se Wives on Strike på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: Uche Jombo, Yinka Pearce-Tijani, Chioma Chukwuka Akpotha
Spilletid: 50 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En gruppe lokale kvinder står sammen for at redde en panikslagen ung pige fra giftemål. De starter en underfundig strejke til stor frustration for deres ægtemænd.

Wives on Strike havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wives on Strike på YouTube.Se Wives on Strike på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wives on Strike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wives on Strike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wives on Strike, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wives on Strike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar