Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wives on Strike

Wives on Strike

06/12/2019 | Flixfilm

Se Wives on Strike på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Uche Jombo
Spilletid: 50 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En gruppe lokale kvinder står sammen for at redde en panikslagen ung pige fra giftemål. De starter en underfundig strejke til stor frustration for deres ægtemænd.


Se Wives on Strike på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wives on Strike havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wives on Strike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wives on Strike:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wives on Strike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wives on Strike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar