Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wizards: Tales of Arcadia

Wizards: Tales of Arcadia

07/08/2020 | Flixfilm

Se Wizards: Tales of Arcadia på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Merlins lærling slår sig sammen med heltene fra Arcadia på et eventyr på tværs af tid og sted i Camelot, hvor konflikten lurer mellem mennesker, trolde og magiens verden.


Se Wizards: Tales of Arcadia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wizards: Tales of Arcadia (Troldmænd: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wizards: Tales of Arcadia (Troldmænd: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wizards: Tales of Arcadia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wizards: Tales of Arcadia (Troldmænd: Fortællinger fra Arcadia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wizards: Tales of Arcadia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar