Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wolf Creek

Wolf Creek

03/12/2013

Se Wolf Creek på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Greg McLean
Skuespillere: John Jarratt, Cassandra Magrath, Kestie Morassi, Nathan Phillips
Spilletid: 99 min
Land: Australia
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En gruppe backpackere strander i et fjerntliggende område i Australien. Heldigvis tilbyder en mand at reparere deres bil, men hvad backpackerne ikke ved er, at han er den berygtede Bushman.


Se Wolf Creek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wolf Creek havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Wolf Creek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wolf Creek herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wolf Creek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wolf Creek stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar