Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wolf Warrior 2

Wolf Warrior 2

10/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Wolf Warrior 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Jing Wu
Skuespillere: Jing Wu, Frank Grillo, Celina Jade, Gang Wu
Spilletid: 123 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English, French
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En kinesisk soldat fra specialstyrken vender tilbage for at beskytte civile i et krigshærget afrikansk land mod udenlandske lejesoldater og våbenhandlere.


Se Wolf Warrior 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wolf Warrior 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. May, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wolf Warrior 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wolf Warrior 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wolf Warrior 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wolf Warrior 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore