Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wolf Warrior 2

Wolf Warrior 2

10/05/2018 | Flixfilm

Se Wolf Warrior 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Thriller, War
Instruktør: Jing Wu
Skuespillere: Jing Wu, Frank Grillo, Celina Jade, Gang Wu
Spilletid: 123 min
Land: China
Sprog: Mandarin, English, French
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En kinesisk soldat fra specialstyrken vender tilbage for at beskytte civile i et krigshærget afrikansk land mod udenlandske lejesoldater og våbenhandlere.


Se Wolf Warrior 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWolf Warrior 2 havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wolf Warrior 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wolf Warrior 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wolf Warrior 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wolf Warrior 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar