Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wolves at the Door

Wolves at the Door

01/11/2017 | Flixfilm

Se Wolves at the Door på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: John R. Leonetti
Skuespillere: Katie Cassidy, Elizabeth Henstridge, Adam Campbell, Miles Fisher
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: I sommeren 1969 samles fire venner til en afskedsfest i et elegant hus i Los Angeles. De anede ikke, at det skulle blive deres sidste farvel.


Se Wolves at the Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWolves at the Door havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wolves at the Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wolves at the Door herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wolves at the Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wolves at the Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar