Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Woman in a Dressing Gown

Woman in a Dressing Gown

15/02/2022 | Flixfilm

Woman in a Dressing Gown på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Drama, Romance
Instruktion: J. Lee Thompson
Skuespillere: Yvonne Mitchell, Anthony Quayle, Sylvia Syms
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter 20 års ægteskab finder en kærlig men nedslidt husmor ud af, at hendes mand har en affære med en attraktiv, yngre kvinde.

Woman in a Dressing Gown havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Woman in a Dressing Gown på YouTube.Se Woman in a Dressing Gown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Woman in a Dressing Gown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woman in a Dressing Gown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Woman in a Dressing Gown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Woman in a Dressing Gown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar