Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Woman in Gold

Woman in Gold

29/06/2017 | Flixfilm

Se Woman in Gold på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Simon Curtis
Skuespillere: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl, Katie Holmes
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English, German, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Seks årtier efter holocausten rejser Maria Altmann ud for at finde sin families naziststjålne kunst, herunder et berømt værk af Gustav Klimt.


Se Woman in Gold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Woman in Gold havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Woman in Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Woman in Gold:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Woman in Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Woman in Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar