Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Women of Mafia 2

Women of Mafia 2

21/12/2019 | Flixfilm

Se Women of Mafia 2 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Patryk Vega
Skuespillere: Angie Cepeda, Agnieszka Dygant, Aleksandra Grabowska, Aleksandra Poplawska
Spilletid: 138 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English, Spanish
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Da en større narkohandel går i fisk, må Warszawas undergrundsdronning kæmpe med en rivaliserende kriminel, en vred allieret og en religiøs kriger.


Se Women of Mafia 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Women of Mafia 2 havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Women of Mafia 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Women of Mafia 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Women of Mafia 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Women of Mafia 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar