Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Women of Mafia 2

Women of Mafia 2

21/12/2019 | Flixfilm

Se Women of Mafia 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Patryk Vega
Skuespillere: Angie Cepeda, Agnieszka Dygant, Aleksandra Grabowska
Spilletid: 138 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English, Spanish
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Da en større narkohandel går i fisk, må Warszawas undergrundsdronning kæmpe med en rivaliserende kriminel, en vred allieret og en religiøs kriger.

Women of Mafia 2 havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Women of Mafia 2 på YouTube.Se Women of Mafia 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Women of Mafia 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Women of Mafia 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Women of Mafia 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Women of Mafia 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar