Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Women Of The Night

Women Of The Night

18/03/2020 | Flixfilm

Se Women Of The Night på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Karina Smulders, Susan Radder, Matteo van der Grijn, Hilde Van Mieghem
Spilletid: N/A
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I Amsterdam hjemsøges en lovende politikers kone af en dyster fortid, der trækker hende ind i byens underverden af sex og stoffer.


Se Women Of The Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWomen Of The Night (Nattens kvinder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Women Of The Night (Nattens kvinder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Women Of The Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Women Of The Night (Nattens kvinder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Women Of The Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Women Of The Night

  1. Erna Vahr - kl. 00:56, 26-03-2020:

    Spænding fra første til sidste afsnit.

    Skriv kommentar