Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonder Park

Wonder Park

26/08/2020 | Flixfilm

Se Wonder Park på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Dylan Brown
Skuespillere: Sofia Mali, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson
Spilletid: 85 min
Land: Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da hendes elskede forlystelsespark kommer i problemer, beslutter en lille pige med en veludviklet fantasi sig for at redde den skønne park sammen med sine bløde venner.


Se Wonder Park på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wonder Park (Den eventyrlige park) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wonder Park (Den eventyrlige park) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wonder Park:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wonder Park (Den eventyrlige park) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar