Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonder Park

Wonder Park

26/08/2020 | Flixfilm

Se Wonder Park på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Dylan Brown
Skuespillere: Sofia Mali, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell
Spilletid: 85 min
Land: Spain, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da hendes elskede forlystelsespark kommer i problemer, beslutter en lille pige med en veludviklet fantasi sig for at redde den skønne park sammen med sine bløde venner.

Wonder Park (Den eventyrlige park) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wonder Park på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wonder Park (Den eventyrlige park) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wonder Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wonder Park (Den eventyrlige park) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar