Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonder Wheel

Wonder Wheel

01/03/2020 | Flixfilm

Se Wonder Wheel på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Justin Timberlake, Juno Temple, Robert C. Kirk, Kate Winslet
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En livredder fra Coney Island fortæller historien om en fortabt datter, der er på flugt fra mafiaen, og en passioneret stedmor, der selv kæmper med fortrydelse.


Se Wonder Wheel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWonder Wheel havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wonder Wheel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wonder Wheel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wonder Wheel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder Wheel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar