Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonder Wheel

Wonder Wheel

01/03/2020 | Flixfilm

Wonder Wheel på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Woody Allen
Skuespillere: Justin Timberlake, Juno Temple, Robert C. Kirk
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En livredder fra Coney Island fortæller historien om en fortabt datter, der er på flugt fra mafiaen, og en passioneret stedmor, der selv kæmper med fortrydelse.

Wonder Wheel havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wonder Wheel på YouTube.Se Wonder Wheel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wonder Wheel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder Wheel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wonder Wheel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wonder Wheel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar