Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonder Woman

Wonder Woman

25/03/2018 | Flixfilm

Se Wonder Woman på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi, War
Instruktør: Patty Jenkins
Skuespillere: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright
Spilletid: 141 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German, Dutch, French, Spanish, Chinese, Greek, Ancient (to 1453), North American Indian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En krigerprinsesse forlader sit relativt sikre hjem på en beskyttet ø i håb om at sætte en stopper for en ødelæggende krig i verdenen udenfor.

Wonder Woman havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wonder Woman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wonder Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wonder Woman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wonder Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar