Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wonder

01/11/2019 | Flixfilm

Se Wonder på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Family
Instruktion: Stephen Chbosky
Skuespillere: Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic
Spilletid: 113 min
Land: United States, Hong Kong, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Efter mange år med hjemmeundervisning starter en dreng med et anderledes ansigt på en almindelig skole, hvor han må finde venner og undgå mobberne.

Wonder havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wonder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wonder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wonder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wonder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar