Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wonder

01/11/2019 | Flixfilm

Se Wonder på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Family
Instruktør: Stephen Chbosky
Skuespillere: Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts
Spilletid: 113 min
Land: USA, Hong Kong, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Efter mange år med hjemmeundervisning starter en dreng med et anderledes ansigt på en almindelig skole, hvor han må finde venner og undgå mobberne.Se Wonder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wonder havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wonder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wonder:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wonder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar