Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wonderful Things

Wonderful Things

01/11/2022 | Flixfilm

Wonderful Things på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Frankie Vaughan, Jeremy Spenser, Jocelyn Lane
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: To brødre, der fisker for at overleve i Gibraltar, kæmper om den samme kvindes gunst, indtil én af dem rejser til London og møder en kendis.

Wonderful Things havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wonderful Things på YouTube.Se Wonderful Things på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wonderful Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wonderful Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wonderful Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wonderful Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar